انواع استپ وزن و روش های درمان آن

 

در ابتدای مسیر لاغری همه چیز خوب است و کاهش وزن با سرعت خوبی پیش می رود. از یک جایی به بعد به یکباره این کاهش وزن متوقف شده و وزن شما هیچ تغییری نمی کند. در این حالت است که گفته می شود شما دچار استپ وزن شده اید.

در این مقاله قصد داریم تا درباره استپ وزن و روش های برطرف کردن آن صحبت کنیم؛ اما زمانی می توان به دلایل و نحوه شکست استپ وزن پی برد که ابتدا با انواع آن آشنا باشید. انواع استپ وزن در صورت داشتن هر گونه رژیمی اعم از رژیم گیاهخواری رژیم  یا همه چیز خواری عبارتند از:

استپ وزن کاذب

استپ وزن کاذب ممکن است بنابر دلایل مختلف رخ می دهد که این توقف وزن کاملا موقتی و کاذب است و با برطرف شدن دلایل، توقف وزن به طور کامل برطرف می شود.

دلایل استپ وزن کاذب

·         عدم رعایت رژیم غذایی

·         کاهش تحرک

·         نداشتن کالری شماری

·         تجمع مایعات در بدن

استپ وزن واقعی

این نوع استپ وزن زمانی رخ می دهد که وزن شما به دلیل سازگاری متابولیک (پاسخ بدن به کمبود کالری) متوقف شده است و برای گذر از آن نیاز است که اقداماتی انجام دهید که در ادامه این اقدامات را به شما آموزش خواهیم داد.

دلایل استپ وزن واقعی

·         کندی کاهش وزن به دلیل کاهش وزن زیاد

·         کاهش اثر حرارتی مواد غذایی

راه حل های شکست استپ وزن

از جمله راه حل های شکست استپ وزن عبارتند از:

حواستان به غذاهایی که می خورید باشد

شاید حجم غذای مصرفی شما کم باشد اما میزان کالری آن زیاد باشد و دچار کند شدن کاهش وزن شوید بنابراین حواستان به غذاهایی که می خورید و میزان کالری آنها باشد.

افزایش فعالیت بدنی

افزایش فعالیت بدنی تاثیر بسزایی در شکست استپ وزن دارد. انجام ورزش های قدرتی و همچنین ایروبیک و اینتروال با شدت بالا می تواند تاثیر زیادی در کاهش وزن داشته باشد.

مصرف فیبر را افزایش دهید

فیبرها به ویژه فیبرهای محلول مدت زمان بیشتری در معده باقی می مانند و کاهش احساس سیری می شود. توصیه ما به شما این است که روزانه 30 گرم از انواع فیبر مانند میوه ها، سبزیجات، غلات کامل، آجیل ها، انواع توت و .... مصرف کنید.

خواب کافی داشته باشید

خواب ناکافی می تواند مشکلات زیادی را به همراه داشته باشد که یکی از این مشکلات چاقی و استپ وزن است. کم خوابی به دلیل کاهش سطح سوخت و ساز بدن و تغییراتی که در سطح هورمون ها ایجاد می شود باعث افزایش اشتها می شود.

فقط به عدد ترازو توجه نکنید

یکی از مهم ترین نکاتی که در استپ وزن باید به آن توجه داشته باشید این است که به غیر از عددی که ترازو نشان می دهد به تغییر سایزتان هم توجه داشته باشید.

با انواع استپ وزن و روش های شکست آن آشنا شویم

 

در این مقاله قصد داریم بر روی روش های شکست استپ وزن تمرکز کنیم، اما برای رسیدن به آنها در ابتدا باید با انواع آن آشنا شد. انواع استپ وزن شامل موارد زیر است:

استپ وزن کاذب: استپ وزن کاذب به دلایل مختلفی رخ می دهد و باید دانست که این توقف وزن، کاملا موقتی و کاذب است و با برطرف شدن دلایل ایجاد آن، توقف وزن به طور کامل برطرف می شود و می توان دوباره در جهت لاغری قدم برداشت.

استپ وزن واقعی: این نوع استپ وزن زمانی رخ می دهد که وزن شما به دلیل سازگاری متابولیک یا همان پاسخ بدن به کمبود کالری، متوقف شده است و برای گذر از آن نیاز است که اقداماتی انجام دهید که در ادامه این اقدامات را به شما آموزش خواهیم داد.

راه حل های شکست استپ وزن

در ادامه به معرفی تعدادی از روش های شکست استپ وزن می پردازیم.

گرفتن رژیم فستینگ یا روزه داری

اصول رژیم فستینگ به این صورت است که شما اجازه ندارید در طول 16 ساعت از شبانه روز چیزی بخورید و در 8 ساعت باقی مانده اجازه خوردن غذا را دارید. در طول 16 ساعت روزه داری، بدن پس از مصرف گلوکزها و گلیکوژن ها به سراغ مصرف چربی ها می رود که همین باعث کاهش وزن می شود.

کنترل استرس

استرس یکی از دلایل استپ وزن است که در صورت کنترل آن می توانید دوباره کاهش وزن مجدد را از سر بگیرید.

عدم قطع مصرف پروتئین

مصرف پروتئین ها باعث افزایش سوخت و ساز بدن تا 100 کالری می شود و به دلیل اینکه این ماده مغذی خاصیت سیرکنندگی دارد باعث می شود که در طول روز کالری کمتری مصرف کنید.

افزایش فعالیت بدنی

افزایش فعالیت بدنی تاثیر بسزایی در شکست استپ وزن دارد. انجام ورزش های قدرتی و همچنین ایروبیک و اینتروال با شدت بالا می تواند تاثیر زیادی در کاهش وزن داشته باشد.

افزایش مصرف فیبر

فیبرها به ویژه فیبرهای محلول، مدت زمان بیشتری در معده باقی می مانند و باعث افزایش احساس سیری می شوند. توصیه ما به شما این است که روزانه 30 گرم از انواع فیبر مانند میوه ها، سبزیجات، غلات کامل، آجیل ها، انواع توت و .... مصرف کنید.

آب کافی بنوشید

نوشیدن حداقل 6 الی 8 لیوان آب در طول شبانه روز باعث افزایش سوخت و ساز بدن می شود. به غیر از آب، سایر نوشیدنی های کم کالری مانند چای سبز و قهوه نیز می توانند باعث افزایش متابولیسم و در نهایت مهار استپ وزن شود.

راهنمای انتخاب کلاه گیس متناسب با رنگ پوست

 

یکی از نکات بسیار مهمی که در هنگام خرید کلاه گیس باید به آن توجه داشته باشید این است که چه نوع کلاه گیسی به رنگ پوست شما می آید. فرقی نمی کند که شما قصد خرید کلاه گیس مردانه یا زنانه را دارید؛ بلکه بهتر است با در نظر گرفتن اصولی که در ادامه می گوییم مناسب ترین کلاه گیس را برای خود انتخاب کنید.

کلاه گیس چیست؟

در ابتدای مقاله قصد داریم تا کلاه گیس را به شما معرفی کنیم و بعد از آن به سراغ تناسب آن با رنگ پوست برویم. کلاه گیس wigs در واقع کلاهی است که روی آن با موهای مصنوعی یا طبیعی پوشیده شده است. اصولا افراد به دلایل پزشکی اعم از ریزش مو، شیمی درمانی، طاسی و حتی صرفا به دلیل زیبایی از کلاه گیس مردانه یا زنانه استفاده می کنند.

انواع کلاه گیس

کلاه گیس شامل دو نوع کلاه گیس طبیعی و مصنوعی می شود که در ادامه به توضیح هر یک از آنها می پردازیم:

کلاه گیس طبیعی: کلاه گیس های طبیعی از موی طبیعی انسان ساخته شده اند و برای افرادی مناسب است که قصد استفاده از کلاه گیس برای مدت زمان طولانی را دارند. البته قیمت کلاه گیس های طبیعی نسبتا بالا است که به طبیعی بودن این نوع کلاه گیس ها است.

کلاه گیس مصنوعی: خرید کلاه گیس مصنوعی به نسبت کلاه گیس های طبیعی از نظر اقتصادی به صرفه تر است اما در ساخت این نوع کلاه گیس ها از الیاف مصنوعی استفاده شده است.

شایان ذکر است که کلاه گیس ها را از نظر اندازه به سه دسته کوتاه، متوسط و بلند تقسیم بندی می کنند و همچنین از نظر جنسیتی هم این نوع کلاه گیس ها به کلاه گیس مردانه و زنانه دسته بندی می شوند.

انتخاب کلاه گیس متناسب با رنگ پوست

افراد زیادی این اشتباه را می کنند که موقع خرید کلاه گیس تنوع به خرج می دهند و به سراغ رنگی می روند که متفاوت تر از رنگ موی خود است. این کار کاملا اشتباه است؛ بلکه پیشنهاد ما این است که رنگی را انتخاب کنید که قبلا امتحانش را پس داده است.

همچنین می توانید طبق رنگ پوستتان کلاه گیس انتخاب کنید. رنگ پوست معمولا به دو دسته سرد و گرم تقسیم می شود که کلاه گیس متناسب با هر تناژ رنگی به شرح زیر است:

·         کلاه گیس مناسب برای تناژ رنگ پوست گرم: برای این افراد، کلاه گیس هایی با رنگ های قهوه ای، بلوند عسلی، مسی و رنگ هایی با تناژ قرمز مناسب هستند و جذابیت چهره شان را دو چندان می کند.

·         کلاه گیس مناسب برای تناسب رنگ پوست سرد: برای این افراد، کلاه گیس هایی با رنگ مشکی پر کلاغی، بلوند پلاتینی و قرمز آتشین مناسب هستند.

طرز تهیه 3 ماکارونی رژیمی را بیاموزید

ماکارونی یک غذای پر نشاسته است و خیلی از افراد تصور می کنند که با گرفتن رژیم لاغری، از خوردن آن محروم می شوند. این در حالی است که با تهیه ماکارونی رژیمی می توان در حین داشتن یک رژیم لاغری و کاهش وزن، از این غذای خوشمزه نیز محروم نشد.

ماکارونی رژیمی سبزیجات

تفاوت این ماکارونی رژیمی با ماکارانی های معمولی در مایه آن است. در تهیه این ماکارونی رژیمی فقط از سبزیجات استفاده می شود. نکته مهم در تهیه ماکارانی رژیمی این است که باید از روغن بدون ترانس استفاده شود تا چربی اشباع شده در آن کمتر شود و اضافه وزنی برای فرد ایجاد نکند.

طرز تهیه ماکارونی رژیمی با سبزیجات

·         در ابتدا پیاز را با روغن بدون ترانس تفت دهید.

·         هویج خرد شده، نخود سبز، لوبیا سبز خرد شده و قارچ را به همراه سیر به پیاز اضافه کرده و بگذارید تا به مدت 10 دقیقه با مقداری آب بپزد.

·         در این حین در یک قابلمه آب جوش، نمک و 1 قاشق روغن اضافه کنید و ماکارونی ها را در آن بریزید تا نرم شوند.

·         در آخر نیز مایه ماکارونی را به آن اضافه کرده و نوش جان کنید.

لازم به ذکر است که می توان این غذا را با هر سبزیجاتی که بخواهید تهیه کنید، مانند کرفس و کدو. (غذای رژیمی با کدو)

ماکارونی رژیمی با سویا

همانطور که می دانید ماکارونی یکی از خوشمزه ترین غذاهای فرنگی است که طرفداران زیادی در تمام کشورها مخصوصا بین مردم ما دارد. مایه اصلی ماکارونی گوشت است، اما برای کسانی که ممنوعیت مصرف آن را دارند و از غذای رژیمی با گوشت محروم هستند و یا طرفدار انواع غذاهای بدون گوشت هستند، سویا بهترین گزینه جایگزین است.

طرز تهیه ماکارانی رژیمی با سویا

·         در ابتدا سویا را یک ساعت در آب خیسانده و آبکشی کنید. آن را با دست خوب فشار دهید تا آب آن گرفته شود.

·         سپس پیاز را نگینی خرد کرده و با یک قاشق روغن بدون ترانس تفت دهید.

·         زردچوبه و رب گوجه را اضافه کرده تا عطر آنها آزاد شود.

·         سویا را به مواد اضافه کرده و به خوبی ترکیب کنید.

·         در مرحله بعد قارچ را به مواد افزوده و تفت دهید تا آب آن به طور کامل کشیده شود.

·         نمک، فلفل و آویشن را به مواد داخل ماهیتابه اضافه کنید.

·         در حین درست شدن مواد، ماکارونی را به همراه مقداری نمک در آب در حال جوش ریخته و بگذارید بپزد.

·         بعد از پخت آن را همراه با آب سرد آبکش کنید و بگذارید تا آبش گرفته شود.

·         در مرحله آخر در ظرفی ماکارونی خود را کشیده و از مایه ای که از قبل آماده کرده اید به آن اضافه کنید.

منبع: مجله سلامتی سیرا

ریتینر ثابت ارتودنسی چیست؟ + مزایا و معایب آن

اگر دندان های کجی دارید یا وقتی دهان خود را می بندید فک بالا و پایین شما به خوبی در کنار هم قرار نمی گیرند، می توانید موقعیت دندان ها یا فک ها را اصلاح کنید که باید این مشکل را با مراجعه با متخصص ارتودنسی درمان کنید. در صورت نیاز به درمان ارتودنسی، از بریس های متحرک یا ثابتی استفاده می شود که با توجه به مشکل بیمار و شدت آن انتخاب می شوند.

در طی ارتودنسی، انواع بریس های دندانی شامل متحرک و ثابت بر روی دندان ها یا فک ها فشار وارد می کنند و آن ها را به تدریج حرکت می دهند. هنگامی که درمان پایان می یابد و بریس ها برداشته می شوند، نوبت به مرحله استفاده از نگهدارنده یا ریتینر است که شامل ریتینر ارتودنسی ثابت و متحرک هستند. این کار برای جلوگیری از بازگشت مجدد دندان ها به موقعیت اولیه انجام می شود.

ریتینر ثابت ارتودنسی چیست؟

ریتینر ارتودنسی، سیم نازک غیر فعالی است که به پشت دندان یا همان سطح زبانی چسبانده می شود. بیمار نمی تواند نگهدارنده ثابت را بردارد. این ریتینر ها به صورت اختصاصی برای هر بیمار فرم داده می شوند تا به خوبی دندانها را در موقعیت خود نگه دارند.

مدت زمان استفاده از ریتینر ثابت چقدر است؟

معمولا بعد از اتمام طول درمان و به تشخیص متخصص ارتودنسی، اقدام به برداشتن بریس های ارتودنسی ثابت و یا متحرک می کنند. اما ممکن است شرایط درمان در همه افراد به خوبی پیش نرود و متخصص مجبور به جایگزینی ریتینرها شود. اما معمولا 6 ماه برای استفاده از ریتینر ثابت مناسب می باشد و دندان ها فیکس می شوند.

مزایای استفاده از ریتینر ثابت

علت استفاده از این ریتینر ها این است که دندان ها صاف بمانند و تغییر موقعیت ندهند. حال اگر شما از ریتینر متحرک استفاده کنید ممکن است گاهی اوقات شرایطی پیش بیاید که یادتان برود از ریتینرها استفاده کنید. این کار باعث می شود دندان های شما اصلاح نشوند و باز هم دندانها به حالت اولیه باز می گردند. اما ریتینر ثابت توسط متخصص نصب می شود و دیگر نیازی نیست که همیشه در فکر آن باشید که مبادا یادتان برود.

بیشتر بخوانید: ارتودنسی متحرک

معایب ریتینر ثابت

در صورتیکه با دندانهای جلویی غذاهای سفت گاز گرفته شود، نگهدارنده ثابت می تواند بشکند یا دچار اعوجاج گردد. از این رو در خوردن مواردی نظیر تکه های یخ، میوه های هسته دار، نان خشک، آب نبات های سخت و … مراقب باشید و از گاز گرفتن هر خوراکی از قبیل خیار، سیب، ساندویچ و …با دندانهای جلوی خود بپرهیزید.

منبع

آفت دهان و روش های درمان آن را بشناسیم

آفت دهان یا استوماتیت آفتی یک بیماری است که باعث ایجاد زخم‌ های کوچک در دهان و معمولاً در داخل لب‌ ها، روی گونه‌ ها یا روی زبان می‌ شود. استوماتیت به معنای التهاب مخاط دهان است و علل ایجاد آفت دهان متعدد هستند. این مشکل می‌ تواند لثه‌ ها را نیز تحت‌ تأثیر قرار دهد و اغلب به دلیل التهاب لثه‌ ها (ژنژیویت) ایجاد می‌ شود.

علت های مختلف ایجاد آفت دهان

علل بیماری آفت دهان بسیار متنوع است و در بیشتر موارد عفونت باکتریایی، ویروس و یا مخمر علت آن است. در ادامه به معرفی مم ترین و شایع ترین علل ایجاد آفت دهان می پردازیم:

·         ضعف سیستم ایمنی بدن

·         آلرژی و عدم تحمل بعضی از مواد غذایی، مواد پروتز دندان، محصولات مراقبت از دهان، داروها، درمان آنتی بیوتیکی و …

·         کمبود ویتامین یا آهن

·         بهداشت ضعیف دهان شامل پلاک، جرم و پوسیدگی دندان

·         تحریکات خارجی مانند مسواک بیش از حد سفت، مسواک زدن نادرست و یا مصرف غذای داغ یا ترش

·         بیماری‌ های سیستمیک مانند عدم تحمل گلوتن، بیماری‌ های التهابی روده، لوسمی، دیابت، اختلالات لخته شدن خون و …

·         بیماری‌ های مقاربتی مانند سیفلیس، سوزاک و آفت دهان و ایدز

·         خشکی مخاط دهان

·         دندان مصنوعی یا بریس نامناسب

·         التهاب لثه

در موارد خاص اگر روش های زیبایی چون لمینت و ایمپلنت دندان توسط افراد حرفه ای انجام نشود در طولانی مدت می تواند باعث آفت دهان و پوسیدگی دندان و سایر عارضه ها شود؛ از این رو انتخاب متخصص خوب در این زمینه ضروری است.

علائم آفت شامل چه مواردی می شود؟  

بسته به نوع آفت دهانی، علائم آن نیز می‌ تواند متفاوت باشد. به‌ طورکلی این علائم عبارت‌ اند از:

·         تورم یا قرمزی لثه

·         زخم‌ هایی که کل مخاط دهان را پوشانده و دارای پوششی سفید رنگ بوده و با حاشیه قرمز احاطه شده‌ اند.

·         بوی بد دهان

·         زخم روی سقف دهان، داخل لب، داخل گونه‌ ها یا روی زبان

·         دهان خشک

·         بی حسی

·         حساسیت بالا به غذاهای سرد، گرم، اسیدی یا تند

·         تب

·         مشکلات بلع

روش های درمان آفت دهان

آفت دهان در حالت کلی مشکل بزرگی نیست و می توان آن را با درمان های نسخه ای، غیر نسخه ای و حتی با روش های خانگی درمان کرد. زخم های جزئی تا حدود 10 روز خود به خود درمان می شوند و در صورت عدم درمان، شروع به اقداماتی به منظور کاهش و برطرف کردن مشکلات می شود.

درمان های پزشکی برای درمان

درمان های پزشکی که به این جهت انجام می شود شامل موارد زیر هستند:

·         تجویز آنتی بیوتیک

·         مصرف داروی مسکن موضعی برای کاهش درد

·         تجویز داروهای موضعی سرکوب کننده سیستم ایمنی

·         مراجعه به متخصص دندانپزشکی و دریافت یک داروی سیستمیک به جای داروهای موضعی در شرایط حادتر و شدیدتر

درمان خانگی آفت دهان

·         شستشوی دهان با آب نمک

·         درمان آفت دهان با عسل

·         استفاده از آبلیمو و جوش شیرین

·         مصرف دیفن هیدرامین

منبع

ارتودنسی دندان کودکان و زمان شروع درمان

دندانپزشکی کودکان شامل شاخه ای به نام ارتودنسی دندان کودکان است که ناهنجاری های دندان و مال اکلوژن های دندان کودکان را توسط متخصص ارتودنسی درمان می کند. اصلاح فرم و همینطور شکل نادرست دندانها در کودکان راحت تر است زیرا در سن رشد هستند و فک و دندان ها در جای اصلی خود ثابت نشده اند و جابه جا کردن آنها راحت از سنین بزرگسالی است.

رشد کج و نامنظم دندان ها نه تنها می تواند مشکلاتی را برای دندان ها به وجود آورد بلکه تکلم فرد و ظاهر دندان های او را نیز تحت تاثیر قرار می دهد.

تفاوت متخصص ارتودنسی با دندانپزشک

متخصص ارتودنسی بعد از گذراندن 4 سال دوره دندانپزشکی عمومی به تحصیل تخصصی در شاخه ارتودنسی می پردازد. تنها 6 درصد از دندانپزشکان، تحصیل در شاخه ارتودنسی را ادامه می دهند و در این شاخه تخصص پیدا می کنند. یک دندانپزشک در زمینه وسیعی از سلامت دهان و دندان از جمله جلوگیری از عفونت و رسیدگی به دندان ها، فک، اعصاب و سایر جنبه ها تخصص دارد.

ارتودنسی چه درمان هایی را شامل می شود؟

مزایای استفاده از ارتودنسی دندان برای بهبود مشکلات زیر قابل مشاهده است:

·         بیرون زدگی دندانهای جلو

·         ازدحام و شلوغی دندانها

·         دندان های نهفته

·         مشکلات بایت شامل اپن بایت، آندربایت، اوربایت و کراس بایت

·         دندان های نامتقارن

·         فاصله زیاد دندان ها

بهترین زمان برای شروع ارتودنسی دندان کودکان

زمان معاینه و زمان شروع درمان لزوما یکی نیستند. بهترین زمان مراجعه به متخصص ارتودنسی دندان کودکان قبل از درآمدن کامل دندان های دائمی کودک یعنی سن 6 تا 8 سالگی است. در این سنین کم به ندرت از بریس های ارتودنسی استفاده می شود و معمولا از وسیع کننده کام و فضا نگهدارنده استفاده می شود.

سپس اگر مشکل حل نشد، سن 10 تا 15 سالگی بهترین سن شروع درمان است که بیشتر دندان های دائمی در آمده اند و می توان بدون دغدغه درمان را آغاز کرد. در این سن دیگر می توان از بریس های ارتودنسی برای درمان دندان ها استفاده کرد.

اقدامات یک متخصص ارتودنسی

یک ارتودنتیست می تواند درمان های زیر را برای کودکان انجام دهد:

·         بستن فاصله بین دندانها

·         تراز کردن دندان ها

·         بهبود گفتار و جویدن در کودکان

·         صاف کردن دندان های کج

·         جلوگیری از ساییدگی طولانی مدت دندانها با ارتودنسی پیشگیری

دستگاه های ارتودنسی دندان کودکان

ارتودنسی دندان برای درمان کودکان شامل دو دسته ثابت و متحرک می شود که عبارتند از:

ارتودنسی ثابت:

·         بریس های ثابت ارتودنسی

·         نگهدارنده فضای ثابت

ارتودنسی متحرک:

·         انواع ارتودنسی متحرک فلزی و پلاستیکی

·         وسیع کننده کام

·         هدگیر

منبع: https://www.orthodoctor.ir/

مراحل ساخت استخر اصولی بخش دوم

 

طی ده سال گذشته تا کنون ساخت استخر خانگی، عمومی و حرفه ای در کشور رواج زیادی پیدا کرده و هم اکنون افراد زیادی به دنبال ساخت و پیاده سازی استخر در منازل و ویلاهای خود هستند و در حقیقت تبدیل به یکی از دغدغه اصلی صاحبان منازل شده است.

درست است که ساخت استخر و استفاده از آن بسیار لذت بخش است اما ساخت آن خیلی هم راحت نیست و باید اصول و مراحلی را رعایت کرد. مرحله اول ساخ استخر مشخص کردن مکان قرارگیری آن است و بعد از آن نوبت به طراحی نقشه استخر است که در این مرحله شکل استخر، اندازه و عمق آن مشخص می شود. مرحله بعدی گودبرداری محل استخر و سپس مسطح سازی خاک استخر است.

در ادامه قصد داریم تا بخش دوم مراحل ساخت اصولی استخر را برایتان شرح دهیم، پس با ما همراه باشید.

آرماتور بندی

این مرحله مخصوص استخرهای بتنی است که در آن پس از گودبرداری و تسطیح خاک استخر، آرماتوربندی آغاز می شود. در طی این مرحله از ساخت استخر، کف و دیواره های گودبرداری شده، با شبکه مش آرماتوربندی می شوند. این کار باعث ایجاد شکل و همچنین استحکام استخر شما می شود.

لوله کشی استخر

این مرحله از کار باید توسط یک متخصص لوله کشی استخر انجام شود و هر لوله کشی نمی تواند این کار را انجام دهد. زیرا در صورت نداشتن تجربه و تخصص کافی در لوله کشی استخر، ممکن است کار خراب شود و کل هزینه ای که برای ساخت استخر کرده اید به هدر برود.

سیم کشی استخر

تخصص کافی در ساخت استخر فقط مختص به لوله کشی نیست، بلکه سیم کشی استخر هم باید توسط یک متخصص برق با مهارت و متخصص انجام شود تا از خطرات احتمالی مانند برق گرفتگی و آتش سوزی جلوگیری شود.

بتن ریزی استخر

مرحله بعدی در ساخت استخرهای بتنی و وینیلی، قالب بندی و بتن ریزی استخر در قسمت کف و دیواره های استخر است. در ابتدا کف استخر را سیمان کاری کرده و یک سطح و بستر صاف برای اجرای آرماتور ایجاد می کنیم. سپس بسته به ابعاد استاندارد استخر، آرماتورها را به صورت شبکه هایی در کف و بدنه توسط سیم می بافیم. بعد از اتمام آرماتوربندی، کف استخر را به ضخامت حداقل ۱۵ سانتیمتر بتن با عیار ۳۵۰ ریخته و آن را ویبره میزنیم تا یک سطح صاف ایجاد شود.

برای ساخت استخر و جکوزی استاندارد و اصولی، باید از یک مشاور و پیمانکار ساخت استخر متبحر مشاوره گرفت.

بررسی کامل ارتودنسی نامرئی متحرک

افراد بزرگسال و مخصوصا کسانی که با افراد زیادی در ارتباط هستند معمولا از دیده شدن سیم ها و براکت های ارتودنسی خود راضی نیستند. این جاست که ارتودنسی نامرئی به کمک آنها می آید. این ارتودنسی نامرئی انواع محتلفی دارد و به دو دسته کلی ارتودنسی نامرئی متحرک و ثابت تقسیم بندی می شود. ما در این مطلب قصد داریم درباره نوع متحرک این ارتودنسی صحبت کنیم.

ارتودنسی نامرئی متحرک علاوه بر اینکه به صورت نامحسوسی است و قابل مشاهده نیست، این امکان را به فرد می دهد که آن را هنگام غذا خوردن و مسواک زدن از دهان خود خارج کند و دوباره در دهان خود قرار دهد. اشخاص با موقعیت های مختلف اجتماعی می توانند از این روش ارتودنسی برای بهبود روند درمان خود استفاده کنند و در کنار آن در اجتماع با اعتماد بنفس ظاهر شوند.

اجزای به کار رفته در این نوع ارتودنسی

ارتودنسی نامرئی متحرک از پلاک های الاستیکی نامرئی و شفافی تشکیل شده است. اگر متخصص ارتودنسی تشخیص داد که بیمار می تواند از این پلاک ها استفاده کند، فرد باید در طول درمان به طور مداوم در زمان های مشخص شده به مطب دکتر خود مراجعه کند تا در صورت نیاز پلاک ها را عوض کند. این پلاک ها بسیار شفاف هستند و هنگام صحبت کردن اصلا دیده نمی شوند.

روی هر الاینر بی رنگ شماره ای حک شده است و بیمار باید از الاینر به مدت 2 هفته استفاده کند. درست است که این ارتودنسی متحرک است و امکان خارج کردن آن از دهان وجود دارد، اما در هر شبانه روز حداقل باید۲۲ ساعت از الاینر استفاده شود.

مزایای ارتودنسی متحرک

                      برخی از مهمترین مزایای ارتودنسی متحرک عبارتند از:

                      تمیز هنگام غذا خوردن میتوان آن ها را از دهان خارج کرد.

                      میتوان در جاهایی که تمایلی به استفاده از آن ها ندارید خارجشان کنید.

                      طول درمان آنها کوتاه تر از ارتودنسی ثابت است.

معایب ارتودنسی متحرک

                      بر روی گفتار تاثیر میگذارند

                      کشش بین میکسلی مشکل تر است

                      آنها برای حرکات متعدد ناکارآمد هستند

                      تحمل وسایل قابل جابجایی در فک پایین دشوارتر است

                      امکان همکاری نکردن بیمار در استفاده از پلاک های متحرک

آیا همه افراد می توانند از ارتودنسی نامرئی استفاده کنند؟

ارتودنسی متحرک برای کسانی مناسب است که مشکلات و ناهنجاری های دهان و دندان او خفیف تا متوسط باشد.  

هزینه ارتودنسی نامرئی متحرک چقدر است؟

به دلیل طراحی و ساخت این ارتودنسی در خارج از ایران و جدید بودن این روش درمانی، معمولا هزینه ارتودنسی متحرک نامرئی نسبت به سایر ارتودنسی های ثابت یا متحرک معمولی بیشتر است.

درمان با ارتودنسی نامرئی متحرک چقدر طول می کشد؟

طول درمان ارتودنسی با توجه به نوع مشکل بیمار، نوع ارتودنسی انتخاب شده، سن بیمار و ... متفاوت خواهد بود. معمولا چون این روش ارتودنسی برای ناهنجاری های خفیف تا متوسط دندانی انجام می شود، معمولا درمان آن کوتاه مدت تر خواهد بود و بیمار بعد از یک تا یک و نیم سال آن ها را بر می دارد.

منبع: https://www.bestdentists.ir/

دندانپزشک اطفال کیست و چه اقداماتی انجام می دهد؟

به شاخه ای از دندانپزشکی که به بررسی و کنترل سلامت دهان و دندان های کودکان و نوجوانان می پردازد، دندانپزشکی کودکان گفته می شود. معمولا همه افراد و مخصوصا کودکان دندانپزشکی را با تجربیات دردناک و ترسناک می شناسند و تصور می کنند و به همین دلیل اکثر کودکان از مراجعه به دندانپزشک پرهیز می کنند.

با این حال ضروری است که دندان های شیری کودکان به طور مرتب توسط دندانپزشکان کودکان برای جلوگیری از بروز مشکلات دندانی و همچنین کنترل و درمان بررسی شوند.

اکثر کلینیک ها و دندانپزشکی های شبانه روزی که در تهران وجود دارند، یک بخش جدا را به عنوان دندانپزشکی کودکان در نظر گرفته اند. کلینیک دندانپزشکی به مکانی گفته می شود که از تعدادی یونیت جداگانه تشکیل شده و در آن دندانپزشکان عمومی و همینطور متخصصانی در ساعات مختلفی از روز مشغول درمان مراجعان هستند.

شما می توانید برای پیدا کردن نزدیک ترین مرکز دندانپزشکی شبانه روزی به خود، در گوگل سرچ کرده و بهترین کلینیک را پبدا کنید.

دندانپزشک اطفال چه کسی است؟

دندانپزشک اطفال، دندانپزشکی است که به طور ویژه آموزش دیده است و بر مراقبت از دهان و دندان کودکان از دوران نوزادی تا نوجوانی و همچنین بزرگسالان با نیازهای ویژه تمرکز دارد. این درمان می تواند شامل پیشگیری و درمان بیماری های دهان، دندان و لثه و همچنین مداخله زودهنگام در طول رشد دندان ها برای جلوگیری از مشکلات گسترده در آینده باشد.

دندانپزشک اطفال پس از گذراندن 4 سال دوره دندانپزشکی عمومی، حداقل 2 سال آموزش دندانپزشکی اطفال و کودکان (از نوزادی تا اواخر نوجوانی) را دیده است.

وظایف دندانپزشک کودکان چیست؟

دندانپزشک کودکان ممکن است یکی از اقدامات زیر را انجام دهد:

·         معاینات جامع دندانپزشکی شامل ارائه اطلاعات مهم به شما و والدین برای حفظ سلامت و استحکام دندان های فرزندتان. این معاینه کامل شامل تمیز کردن، درمان فلورایدی، اطلاعات مفید تغذیه و مشاوره عادت می شود.

·         فیشور سیلانت دندان برای محافظت بیشتر از دندان های کودک

·         درمان پر کردن دندان، روکش دندان، کشیدن دندان و حفظ فضا در صورت وجود حفره و پوسیدگی دندان

·         استفاده از اشعه ایکس و سایر معاینات برای تعیین هرگونه نیاز احتمالی به روش های ارتودنسی

·         تشخیص و درمان بیماری لثه کودکان

·         مراقبت های زودهنگام و مناسب دندان که به پیشگیری از مشکلات مربوط به دهان و دندان کودک شما در آینده منجر می شود.

·         انجام فوریت های دندانی مانند شکستگی، از دست دادن یا آسیب دیدن دندان

·         ارائه مشاوره دندانپزشکی کودکان در زمینه های مختلفی مانند عادت های نوزادان و کودکان در زمینه استفاده از پستانک و انگشت شصت

صفحه قبل 1 ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 صفحه بعد
<-blogads->