چگونه از بوی بد دهان جلوگیری کنیم؟
بوی بد دهان یکی از مسائل مهم در زندگی روزمره ما و در ارتباط با افراد دیگر است که به طور انکار نشدنی در زندگی ما تاثیرگذار است. از آنجایی که همه ما حداقل یکبار با این مسئله ناخوشایند بوی بد دهان مواجه شده ایم، در این مقاله قصد داریم تا درباره مهم ترین علت هایی که باعث ایجاد این مشکل می شوند و همچنین روش های رفع آن صحبت کنیم.
مهم ترین علل بوی بد دهان
· بهداشت ضعیف دهان و دندان (مهم ترین علت بوی بد دهان)
· سیگار کشیدن
· مصرف غذاها و نوشیدنی ها با بوی قوی
· مشکلات مربوط به سینوس ها، گلو یا دهان
· بیماری پریودنتال
· برخی از بیماری ها مانند ریفلاکس معده و دیابت
برای رفع بوی بد دهان چه کارهایی می توان انجام داد؟
برای جلوگیری از ایجاد بوی ناخوشایند دهان، می توانید به موارد زیر توجه کنید:
مسواک زدن و نخ دندان را جدی بگیرید: همواره دندان های خود را دقیق و به طور منظم با مسواک بشویید و از نخ دندان برای تمیز کردن فضاهای میان دندان ها استفاده کنید.
از دهانشویه بدون الکل استفاده کنید: برای از بین بردن میکروبها و باکتریها در دهان، از دهانشویه های بدون الکل استفاده کنید.
شستشوی زبان: زبان خود را به دقت و با استفاده از خمیر دندان یا برسهای زبان تمیز کنید. بسیاری از باکتریها در سطح زبان پنهان می شوند و با تمیز کردن آن ها می توانید بوی بد دهان را کاهش دهید.
اجتناب از غذاهایی که موجب بوی بد دهان می شوند: تا جای ممکن از خوردن غذاها و نوشیدنی های با بوی قوی مثل سیر و پیاز خودداری کنید و به جای آنها، میوهها و سبزیجاتی که سرشار از آنتی اکسیدانها هستند را به برنامه غذایی خود اضافه کنید.
استفاده از دمنوشهای معطر: از دمنوشهایی مانند چای سیاه، چای سبز و جعفری تازه برای تازگی دهان و کاهش بوی بد دهان استفاده کنید.
پیشگیری از خشکی دهان: مصرف آب به میزان کافی و جلوگیری از خشکی دهان می تواند به کاهش بوی بد دهان کمک کند.
استفاده از آب نمک برای شستشوی ته حلق: غرغره کردن با آب نمک می تواند باکتری ها را در ته حلق کاهش دهد و بوی بد دهان را کاهش دهد.
مراقبت از دندان های مصنوعی و نگهدارنده ها: دندان های مصنوعی را به طور منظم تمیز کنید تا از تجمع باکتری ها و بوی نامطبوع جلوگیری کنید.
مراجعه به دندانپزشک: هر شش ماه یکبار برای چکاپ و مشاوره دندانپزشکی مراجعه کنید تا مشکلات دهانی خود را به موقع شناسایی و رفع کنید.